New Profesional Consult 930 x 122

făget

GRATIS CU TIROLIANA!

Gratis cu tiroliana! Veste bună pentru toți cei care aleg să își petreacă timpul liber în spațiul de picnic din cartierul Făget, din Mioveni: vor avea la dispoziție o tiroliană.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Ansamblul instalat în Făget este format din două trasee, cu grad de dificultate redus, unul pentru adulți și un altul pentru copii, cu o lungime de 400 și, respectiv, de 60 de metri.

Tiroliana va fi deschisă în fiecare weekend, iar vârsta minimă pentru folosirea acesteia este de 5 ani. Taxele pentru utilizarea tirolienei vor fi de 7 lei pentru adulți și de 3 lei pentru copii.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Punctele de plecare vor avea personal calificat, iar echipamentele de protecție vor respecta toate standardele impuse, anunță administrația locală.

Precizăm că tiroliana va fi dată în folosință sâmbătă, 1 iulie 2017. Pe 1 și 2 iulie utilizarea ei va fi gratuită pentru toată lumea, potrivit administrației orașului. Asta pentru că în această perioadă sunt sărbătorite Zilele Mioveniului, despre care puteți afla amănunte AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3