New Profesional Consult 930 x 122

cocalari

MĂSURĂ ANTI COCALARI ÎN PITEȘTI

Măsură anti cocalari în Pitești. Lipsa de educație și de bun simț a ajuns în Pitești, ca de altfel în întreaga țară, la cote exasperante. Viața de zi cu zi a cetățenilor civilizați a devenit aproape un coșmar din cauza cocalarilor.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Mai ales odată cu sosirea verii, seară de seară, găștile de cocalari pun stăpânire pe scările și curțile blocurilor din cartiere. Gălăgioși până mult dincolo de miezul nopții, cocalarii deranjează liniștea publică.

În urma lor, ca în cocină! Covoare de coji de semințe pe asfalt și sticle de băutură și chiștoace aruncate la voia întâmplării sunt dovada mizerabilă a trecerii nesimțitelor găști de cocalari.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Trezită din amorțire și ca o consecință a reclamațiilor tot mai dese primite de la piteșteni, Poliția Locală a organizat în ultima vreme repetate acțiuni nocturne pentru amendarea cocalarilor. Cel mai recent exemplu, AICI.

Poliția Locală a decis ca măsură anti cocalari să pună la dispoziție un număr de telefon la care piteștenii să sesizeze orice tulburare a liniștii și a ordinii publice din partea găștilor de neciopliți.

Numărul de telefon este 0248/210.230 (dispeceratul Poliției Locale).

Poliția Locală vă garantează că imediat după primirea apelului un echipaj al instituției va ajunge în zonă și va face ordine. De asemenea, vă asigură că vă veți putea păstra anonimatul în cazul în care vă este teamă de eventuala răzbunare ulterioară a găștilor.

ePitești sprijină campania pentru eliberarea orașului de cocalari. Potrivit Poliției Locale, „vânătoarea” va continua.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3