New Profesional Consult 930 x 122

brânză

O PITEȘTEANCĂ RECLAMĂ: BRÂNZĂ DELACO MUCEGĂITĂ ÎN KAUFLAND

O piteşteancă ne anunță indignată și speriată că a găsit brânză topită mucegăită într-o cutie cumpărată de la un hipermarket din Piteşti.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Mariana Banariu, de 26 de ani, spune că la începutul acestei luni a cumpărat din hipermarketul Kaufland din cartierul piteștean Craiovei o cutie cu brânză topită cu smântână de la Delaco.

Spre surprinderea ei, când a desfăcut un cub de brânză a observat că acesta era complet mucegăit. “Am început cutia de brânză (cutie cu două rânduri – 16 bucăţi) duminică, 13 martie. Primele şase bucăţi au fost comestibile. Luni, 14 martie, am observat pe ambalajul ultimelor două bucăţi de brânză din primul rând o negreală mică. Ieri, 15 martie, când am desfăcut al doilea rând, prima bucăţică de brânză era neagră!”, afirmă femeia pentru ePiteşti. Ea ne-a trimis și fotografii cu brânza incriminată.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

„Nu este expirată, are data de expirare în luna mai. Am ținut-o la frigider, deci nu avea cum să se degradeze la mine în felul acela!”, precizează Mariana Banariu.

Piteșteanca ne precizează că momentan nu a făcut nicio plângere la instituțiile abilitate ale statului, dar că ia în considerare acest lucru. Tot ce îşi doreşte este siguranţa ei şi a celor din jur: “Aş vrea ca toată lumea să fie atentă la ce cumpără! Nu ştiu dacă depun plângere, nu vreau să fac rău nimănui. Oricum, nu cred că vreau să mai văd brânză topită toată viața mea!”

UPDATE: Femeia ne spune că între timp a făcut reclamație la Protecția Consumatorilor și la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș. Potrivit piteștencei, reprezentanții autorităților i-au precizat că probleme sunt la un cub de brânză topită și că de vină este felul în care a fost ambalat produsul, ambalarea, conform sursei citate, făcându-se la o fabrică din Ungaria. Kaufland, i-au menționat aceștia, nu are nicio vină.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Sara Vlad spune:

    neplacute surprizele astea, am patit si eu cand am uitat sa pun branza in frigider si a stat cateva zile in dulapul din bucatarie. daca ar fi fost o problema de ambalare, nu ar fi trebuit ca si celelalte bucati sa fie la fel? ma gandesc si eu, in era automatizarii nu prea apar exceptii la cate o bucata: fie sunt toate busite fie toate bune…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90