930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT CU 3 MAȘINI LA INTERSECȚIA „C.A. ROSETTI” CU „REPUBLICII”! UN AUTOTURISM S-A RĂSTURNAT!

Aseară în Pitești s-a produs un accident rutier care putea avea urmări grave. Accidentul a avut loc în jurul orei 21, la intersecția străzii „C.A. Rosetti” cu bulevardul „Republicii”.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Un șofer în vârstă de 52 de ani care venea dinspre „Republicii” a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului. Autoturismul a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă de un șofer de 30 de ani care se deplasa dinspre strada „Craiovei” către bulevardul „I.C. Brătianu”. În urma impactului autoturismul condus de șoferul vinovat s-a răsturnat și a fost proiectat într-un alt autoturism. Acesta din urmă era condus de un șofer în vârstă de 47 de ani din direcția bulevardului „I.C. Brătianu” spre strada „Craiovei”.

Din fericire, accidentul s-a soldat, potrivit Poliției Rutiere Pitești, doar cu rănirea ușoară a unui pasager de 54 de ani din autoturismul răsturnat. Toți cei implicați în accident sunt din Pitești.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3