New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT ÎNGROZITOR! IMPACT FRONTAL – 7 RĂNIȚI

Din nou accident în Argeș, cu puține minute în urmă! De această dată pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în comuna Morărești.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Au fost implicate două autoturisme: un Logan și un Audi. Impactul a fost frontal. Potrivit unor informații încă neoficiale, sunt 6 răniți, dintre care 3 copii (nu doar unul, cum se credea inițial). La fața locului intervin o autospecială cu echipaj de descarcerare și mai multe ambulanțe (inclusiv SMURD) cu echipaje medicale. Într-o curbă, pe fondul carosabilului umed de la ploaie, șoferul Loganului a pierdut controlul asupra volanului. Loganul a derapat și a intrat pe contrasens într-un Audi.

UPDATE: Numărul răniților este de 7. Au fost transportați la spital o fetiță în vârstă de 11 ani și mama ei, de 37 de ani (ambele din Logan), o altă fetiță, de 6 ani, un băiețel de 10 ani și mama lor (toți din Audi). Victimele au multiple contuzii și traumatisme. Alte două persoane sunt rănite ușor. Nu a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Șoferul Loganului este din comuna argeșeană Țițești, iar șoferul autoturismului Audi, din București. (Foto Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3