EcoMoto 930×122

accidente

ACCIDENTE ÎN LANȚ ÎN ARGEȘ – POLIȚIA REACȚIONEAZĂ

Alertată de numărul mare de accidente rutiere care au avut loc pe șoselele din Argeș ieri și în primele ore ale zilei de astăzi, accidente produse și pe fondul vremii nefavorabile, vreme care va continua să se manifeste și în următoarele ceasuri, Poliția face recomandări.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să păstreze distanța în mers și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic. De asemenea, este necesar ca fiecare manevră în trafic să fie făcută numai după o temeinică asigurare.”, recomandă Centrul Infotrafic al Poliției Române.

„În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite și pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.”, adaugă Centrul Infotrafic. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3