NOR CURIER 930X122

Arges

ARGEȘ: CĂLDURĂ TROPICALĂ – VREMEA PE 2 SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (25 iulie-7 august 2016) au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii anunță că pe tot parcursul intervalului de prognoză regimul termic va caracteriza o vreme călduroasă. Potrivit sursei citate, temperaturile maxime diurne vor avea valori medii de 33 de grade Celsius în primele două zile. Apoi vor crește spre aproximativ 35 de grade, în medie. În jurul datei de 29 iulie vremea va deveni caniculară la câmpie în cursul după-amiezilor. Ulterior, regimul termic va marca o ușoară scădere, menținându-se la valori de 33-34 de grade până la sfârșitul celor două săptămâni de prognoză.

Temperaturile minime nocturne nu vor avea variații semnificative și se vor situa, în medie, între 18 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori pe 31 iulie și 1 august.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Totuși, ploi trecătoare, slabe cantitativ, se vor putea semnala izolat, mai ales în intervalul 1-3 august, conform estimărilor de vreme anunțate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90