NOR CURIER 930X122

oraselul copiilor

AȘA ARATĂ ACUM ORĂȘELUL COPIILOR (GALERIE FOTO)

Pe platoul de lângă stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești se montează în aceste zile Orăşelul Copiilor. Maşinuţele, ciocanul, trenuleţul sau roata sunt deja pregătite. Vă prezentăm câteva fotografii făcute acolo de ePitești.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Amintim că Orăşelul Copiilor va fi deschis publicului vineri, 19 decembrie, urmând să își închidă porțile pe 5 ianuarie anul viitor.

Orășelul nu a mai putut fi amenajat în Parcul Ștrand, așa cum s-a întâmplat de câțiva ani încoace. Încă trei ani de acum înainte Ștrandul, modernizat recent cu bani europeni, nu va mai găzdui Orășelul. Asta pentru că normele UE interzic pe o perioadă de 5 ani de la semnarea contractului de finanțare desfășurarea de activități care aduc venituri în parcurile reabilitate cu fonduri europene. Ori de la semnarea contractului au trecut doar doi ani.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90