NOR CURIER 930X122

accidente

COPII DE 4 ȘI 7 ANI, RĂNIȚI ÎN ACCIDENTE RUTIERE ÎN PITEȘTI

Doi minori au fost ieri în Pitești victime ale unor accidente rutiere.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Un copil în vârstă de doar 4 ani, din comuna argeșeană Drăganu, a fost lovit de un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, micuțul se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din fericire, rănile au fost superficiale.

Șoferul, de 28 de ani, din comuna Leordeni, venea dinspre Centru și se îndrepta către Bascov. Nu era băut. Polițiștii rutieri piteșteni au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Tot ieri, o fetiță în vârstă de 7 ani, din Pitești, a intrat cu bicicleta într-un autoturism. S-a întâmplat la intersecția străzilor Liviu Rebreanu și Câmpului, pe o alee de acces către prima dintre străzile menționate. Fetița a suferit răni minore.

Conform sursei citate, fetița nu a acordat mașinii prioritate de trecere.

Conducătorul auto, de 40 de ani, din comuna Coșești, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Ca și în primul caz, polițiștii rutieri au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă s-a ales ieri și un tânăr de 20 de ani din Pitești.

În timp ce conducea un autoturism dinspre Calea Craiovei către strada Exercițiu, pe strada Pătrașcu Vodă, șoferul a lovit cu mașina o persoană în vârstă care, potrivit Poliției, traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Precizăm că tânărul șofer nu era băut. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90