Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURSUL CARE TE ÎNVAȚĂ MESERIE. ÎN CURÂND, ÎN PITEȘTI

Cursul care te învață meserie. Pe 11 noiembrie 2016 va demara o nouă sesiune a cursului de Pensat Profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Organizat în Piteşti de Profesional New Consult, cursul li se adresează tuturor celor care doresc să înveţe tehnicile profesionale de lucru pentru a practica această activitate în saloanele profesionale, dar şi celor care vor să îşi însuşească tehnica autopensatului. Și costul, de numai 350 de lei, cu posibilitatea de a fi achitat în rate, face ca acest curs să fie unul de interes pentru piaţa de beauty din Piteşti.

Formatorii cu experienţă îndelungată, care au format de-a lungul anilor sute de cursanţi, condiţiile de studiu excelente şi materialele profesionale folosite sunt motive temeinice pentru a participa la acest curs, care pune accent în proporţie de 90% pe elementele de practică. Cursul de Pensat Profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional va demara pe 11 noiembrie 2016 la preţul de 350 de lei. Dacă veţi dori să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

TELEFON – 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330

E-MAIL – office@profesionalnewconsult.ro

SEDIU – Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Machiaj – 690 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Machiaj Special – 890 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-avansat

Curs Coafor – 690 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Stilist Unghii – 700 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Masaj – 550 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3