Donaris 930 x 122

Arges

CUM SE FURĂ ÎN ARGEȘ ÎN PLINĂ STRADĂ

În primele şase luni ale anului în curs Poliţiei Argeş i-au fost sesizate 226 de infracţiuni stradale, relevă un raport pe care instituția l-a înaintat Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică. Ele au reprezentat 2, 52% din totalul infracţiunilor sesizate. Față de perioada similară din 2013, s-a înregistrat o scădere cu peste 13% a numărului infracţiunilor stradale.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Majoritatea absolută a acestor infracțiuni, mai bine de 92%, au fost furturi. Numărul furturilor în plină stradă s-a diminuat cu 34 de cazuri comparativ cu situația din prima jumătate a anului trecut. Un procent de 6, 19% (14 cazuri) l-au reprezentat tâlhăriile, cele mai multe având ca mod de operare smulgerea obiectelor prețioase, gen lănțicuri.

Din punct de vedere al momentului în care au fost săvârşite, ponderea este deţinută de infracțiunile stradale comise pe timp de noapte (149 de cazuri, respectiv aproape 66%% din totalul infracţiunilor stradale sesizate). (Foto: aradon.ro)

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90