New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

HOȚI URMĂRIȚI INTERNAȚIONAL, ARESTAȚI ÎN PITEȘTI

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești a dispus reținerea pentru 24 de ore a trei bărbați urmăriți internațional de autoritățile din Danemarca pentru infracțiuni de furt calificat.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Cei trei au fost prinși de polițiștii din Vâlcea, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române. Indivizii, cu vârste între 19 și 25 de ani, au fost depistați în localitățile vâlcene Tetoiu și Bălcești.

Tinerii sunt bănuiți că în luna iunie a acestui an ar fi furat mai multe bunuri din 5 locuințe din Danemarca.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, care a dispus reținerea lor pentru 24 de ore. Până la demararea procedurilor pentru predarea către autoritățile daneze, cei trei au fost duși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeș. (Foto Arhivă: bzv.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90