EcoMoto 930×122

politia

    (VIDEO) INCONȘTIENȚI ÎN TRAFIC. POLIȚIA ACȚIONEAZĂ

    Inconștienți în trafic. Poliția acționează. Nu ne este străin faptul că în traficul rutier sunt destui șoferi care nu țin cont de regulile de circulație și pun în pericol viața celorlalți conducători auto sau a pietonilor. Iată că Poliția Română ia măsuri. Polițiștii au acționat astăzi pe DN 2 cu o mașină neinscripționată, fiind depistați 24 de șoferi care au încălcat regulile de circulație.

    Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

    Cu această ocazie, Poliția Română a realizat un film pe care l-a postat pe site-ul instituției. În imagini se poate observa cum şoferii se întrec deşi drumul este în lucru, vitezele cu care aceştia rulează fiind ameţitoare: 170 de km pe oră, în ciuda faptului că limita de viteză în zonă este de 50 de km pe oră, pe alocuri chiar de 40 de km pe oră.

    Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

    Au fost depistaţi şi şoferi angajaţi în depăşiri pe linie continuă sau care nu acordă prioritate la trecerea de pietoni. Toţi au fost opriţi de echipaje ale Poliţiei Rutiere şi amendaţi.

    Tot pe site-ul Poliției Române a fost postat și un mesaj prin care oamenii legii atenționează conducătorii auto: ”Poliţia Română vă recomandă să păstraţi o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţă, să vă asiguraţi temeinic şi să semnalizaţi la schimbarea benzilor de circulaţie. Respectaţi limita legală de viteză şi indicaţiile poliţiştilor din trafic!” (Foto și video: Poliţia Română)

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90