930 x122 grota rece

profesional new consult

PITEȘTI: CURS DE STIVUITORIST, AVIZAT ISCIR

Pitești: curs de Stivuitorist, avizat ISCIR. Pe 14 februarie 2017 va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de Stivuitorist http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist. Este un curs organizat de firma Profesional New Consult cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc să se specializeze în această activitate, dar şi celor care vor să îşi prelungească autorizaţia pe care deja o deţin în domeniu.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Costul cursului este de 550 de lei, la care se adaugă taxa de avizare ISCIR de 400 de lei. Preţul poate fi achitat şi în rate, dar pentru plata integrală se acordă importante reduceri. Numărul de locuri pentru această sesiune este limitat.

Cursul este susţinut de formatori cu experienţă în materie, asigurându-se pregătirea teoretică și practică necesare formării profesionale pentru activitatea de stivuitorist http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist. Participarea la curs http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist le este necesară şi utilă tuturor celor care activează pe stivuitoare, dar şi celor care doresc să înveţe o meserie pe care o pot presta legal doar urmând un curs de pregătire acreditat şi recunoscut.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Mai multe detalii despre cursul de Stivuitorist pot fi obţinute accesând link-ul http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist sau  adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0720.420.330

-E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

-Sediu – strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Operator Maşini Comandă Numerică http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica

Curs Tehnician Electronist http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist

Curs Metrolog http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-metrolog

Curs Operator Mase Plastice http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/operator-la-prelucrarea-maselor-plastice

Curs Stivuitorist reinstruire http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/stivuitorist-reinstruire.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90