New Profesional Consult 930 x 122

accidente

PITEȘTI: PIETONI ACCIDENTAȚI PE BULEVARD

Ieri a fost o zi încărcată cu evenimente rutiere pe străzile Piteștiului.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

De pildă, pe bulevardul Republicii un șofer a făcut accident pentru că nu a acordat prioritate de trecere. Șoferul, D.I.M., de 74 de ani, din Piteşti, conducea dinspre strada Târgul din Vale către bulevardul Republicii. Nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi autoturismul la volanul căruia se afla a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Conducătorul acestuia din urmă, tot din Pitești, R.V., de 41 de ani, conducea regulamentar, venind dinspre bulevardul Petrochimiștilor către Centru.

În accident a fost rănită D.A.A., de 59 de ani, pasageră pe locul din dreapta faţă în primul autoturism. Niciunul dintre șoferi nu era băut. Vinovatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Tot ieri, pe bulevardul Petrochimiștilor un tânăr șofer, în vârstă de 21 de ani, a lovit cu un autoturism un pieton în timp ce acesta traversa regulamentar strada pe marcaj. Pietonul, R.M.B., de 18 ani, din Piteşti, a scăpat cu răni ușoare și, desigur, cu o sperietură zdravănă. Șoferul, C.R.I., din oraşul Mioveni, care conducea din direcția Centru către DN 65 B, nu era băut și tot pentru vătămare corporală din culpă s-a ales cu dosar penal.

Un alt pieton, D.M. de 58 de ani, din Piteşti, a fost lovit ieri de un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu. De această dată, de vină a fost pietonul. Acesta s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure și era băut. Conducătorul auto, C.I.C., de 26 de ani, din Piteşti, venea dinspre Centru către comuna Bascov. (Foto Arhivă: romaniatv.net)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90