930×122 CAPRA 5

isu

SMURD, INTERVENȚIE ÎN PRUNDU

SMURD, intervenție în Prundu. Aseară, în jurul orei 20:30, un echipaj cu o autospecială şi un altul cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit la un bloc de pe strada Petrochimiștilor din cartierul piteștean Prundu. Informația ne-a fost furnizată cu puțin timp în urmă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Intervenția a fost pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul unu. Pompierii au pătruns în locuinţă pe geamul de la dormitor, cu ajutorul accesoriilor din dotare.

În apartament a fost găsită proprietara, în vârstă de 83 de ani, care prezenta suspiciune de accident vascular – cerebral. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată cu ambulanța SMURD la Spitalul Județean de Urgență. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90