930×122 CAPRA 5

alcool

ȘOFERI BĂUȚI, TRAȘI PE DREAPTA ȘI SANCȚIONAȚI DE POLIȚIȘTII ARGEȘENI

Serviciul Rutier Argeș și Biroul Rutier Pitești au dat publicității în urmă cu puțin timp bilanțul zilei de ieri, 8 septembrie.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Polițiștii rutieri argeșeni au dat 184 de amenzi, însumând aproape 26.000 de lei, au reținut 8 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Printre cauzele reținerii de permise s-a numărat și șofatul sub influența băuturilor alcoolice. Un caz de acest fel s-a consumat pe raza orașului Ștefănești. Șoferul, un piteștean în vârstă de 49 de ani, conducea băut. Individul a fost amendat cu 945 de lei și a rămas fără permis auto, urmând ca timp de 90 de zile să nu mai poată șofa pe drumurile publice.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Un alt iresponsabil băut la volan a fost oprit în trafic azi-noapte de către polițiștii din Mioveni. Șoferul, în vârstă de 46 de ani, din localitate, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș. Acesta a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Șoferului i s-a făcut dosar de cercetare penală, fapta sa fiind pedepsită de lege cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90