Donaris 930 x 122

politia

    TÂNĂR DIN PITEȘTI, ARESTAT

    Tânăr din Pitești, arestat. Un tânăr din Pitești (Cristi Constantin Șerboi), în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv.

    Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

    Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, tânărul ar fi încălcat măsura arestului la domiciliu pe care o primise anterior sub acuzația de comitere a mai multor infracţiuni de furt calificat.

    Încălcarea a fost depistată de polițiștii Secției 1 din Pitești. La propunerea formulată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, a rămas definitivă hotărârea prin care Judecătoria Pitești i-a schimbat măsura arestului la domiciliu cu arestul preventiv.

    Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

    Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție Argeş. Despre repetatele probleme cu legea pe care le-ar fi avut acest tânăr puteți citi detalii AICI. (Arhivă foto: Mihai Neacșu)

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90