Donaris 930 x 122

șeminee valdo dec

ȘEMINEE VALDO DEC: TERMOSISTEM DE EXCEPȚIE

Șeminee Valdo Dec: termosistem de excepție. Șeminee Valdo Dec vă propune o gamă variată de produse, printre care și termosistemul. Acesta reprezintă îmbinarea confortului cu esteticul: șemineu și centrală termică într-un singur produs. Șemineele-centrală termică sunt destinate încălzirii ecologice pe lemne și înlocuiesc sau completează tradiționala microcentrală pe gaz sau electrică.

Citiți și: NU RATA! LOC DE MUNCĂ. FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Termosistemul Șeminee Valdo Dec permite o economisire energetică de până la 40%! Centrală termică sub forma unui șemineu decorativ găsiți la Șeminee Valdo Dec.

Mai multe detalii despre produs puteți obține la adresa Șeminee Valdo Dec SRL (Pitești, strada Calea Drăgășani nr. 9A) sau la numărul de telefon 0772.222.222. Șeminee Valdo Dec este un showroom unic în Pitești, cu o experiență de 9 ani pe piața de profil.

Citiți și: ȘEMINEE VALDO DEC PREZINTĂ COȘURILE DE FUM TONA

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3