EcoMoto 930×122

accident

TRAGEDIE ÎN ARGEȘ. ACCIDENT MORTAL

Tragedie în Argeș. Accident mortal. O femeie din Sibiu și-a pierdut viața într-un accident de circulație produs azi noapte, în jurul orei 3, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în comuna argeșeană Drăganu.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Pe fondul carosabilului alunecos ca urmare a ninsorilor căzute, șoferul unei Dacii Logan (tot din Sibiu) a pierdut într-o curbă periculoasă la dreapta controlul asupra volanului. Autoturismul a pătruns pe contrasens, acolo unde a intrat în coliziune cu un autotren (TIR).

Impactul s-a soldat cu decesul unei femei (în vârstă de 36 de ani, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, găsită încarcerată între fiarele contorsionate), care era pasager pe scaunul din dreapta față al autoturismului, și cu rănirea altor două persoane: un bărbat (de 59 de ani, conform sursei citate), cu traumatism cranio-cerebral, și o altă femeie (de 49 de ani, din Sibiu), cu suspiciune de fractură la piciorul stâng și durere toracică. Două ambulanțe SMURD i-au transportat pe răniți la spital. Pentru descarcerarea femeii decedate a intervenit un echipaj specializat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3