Donaris 930 x 122

cncd

(VIDEO) ACUM: POLIȚIE LA CNCD-BARIERĂ

Poliție la CNCD-barieră. De mai bine de o săptămână, zi de zi, un echipaj de la Serviciul Rutier al Poliției Locale Pitești monitorizează zona CNCD-barieră de pe strada Calea Bascovului din cartierul Ceair. Și la această oră echipajul este în zonă.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Dispozitivul a fost creat odată cu desființarea, la sfârșitul lunii trecute, a stației de maxi-taxi și autobuz de pe strada Ion Câmpineanu, cu transport către Mioveni, și mutarea acesteia (capătul de linie) în zona CNCD.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

Polițiștii sunt atenți ca șoferii de pe mașinile care asigură transportul călătorilor în localități din afara Piteștiului și retur să respecte noul traseu și, în plus, îi informează pe cei care încă nu știu despre mutarea în zona CNCD a stației. Autoturismul Poliției Locale staționează nu la vedere, ci în parcarea unui bloc turn din zonă, respectiv blocul B8.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90