New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

CUM VA FI VREMEA DE SIMFONIA LALELELOR – PROGNOZA PE 2 SĂPTĂMÂNI

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, până pe 3 mai.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM anunță că vremea uşor mai rece decât în mod obişnuit din prima jumătate a acestei săptămâni se va caracteriza prin medii ale maximelor diurne de 12-15 grade Celsius şi nopţi, în medie, cu minime termice de 1-3 grade şi posibil brumă.

Potrivit ANM, în intervalul 24-27 aprilie regimul termic va reveni la normal, media temperaturilor maxime urmând să atingă 22 de grade, iar cea a minimelor, 7-8 grade.

Citiți și: Petrecerea continuă! Show de senzație în Lunca Argeșului

În timpul celei de-a doua săptămâni vor fi uşoare variaţii ale temperaturilor medii diurne şi nocturne în jurul valorilor menționate mai sus, ceea ce semnifică un regim termic apropiat de cel normal pentru sfârşitul de aprilie şi începutul de mai.

Probabilitatea pentru ploi, dar slabe cantitativ, va fi mai ridicată în intervalele 20-22 aprilie şi 26-30 aprilie, dar izolat va mai ploua şi în alte zile din cursul ambelor săptămâni de prognoză, precizează ANM.

Conform estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie, în Pitești vremea va fi frumoasă în prima zi, 24 aprilie, a Simfoniei Lalelelor. În a doua zi, sâmbătă, 25 aprilie, și duminică, 26 aprilie, sunt posibile ploi după-amiaza. De Simfonie, potrivit ANM, va fi un weekend cu temperaturi maxime de până la 22 de grade Celsius.

Programul complet al ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor îl puteți reciti aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-simfonia-lalelelor-programul-complet/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3