NOR CURIER 930X122

accident

STRĂINI RĂNIȚI PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

UPDATE: Șoferul autoturismului, o bucureșteancă în vârstă de 23 de ani, ar fi adormit la volan în timp ce se deplasa pe direcția Bâlea Lac-Vidraru. Mașina a lovit un parapet. Celelalte două persoane aflate în autoturims, de origine engleză (o femeie de 33 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani), au fost răniți ușor și transportați la spital. Șoferița este asistent turistic și îi însoțea pe cei doi cetățeni străini în țară. 

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Străini răniți pe Transfăgărășan. Trei persoane, doi englezi și o româncă, sunt transportate la această oră cu ambulanțele către Spitalul Municipal din Curtea de Argeș după ce au fost răniți pe DN7C Transfăgărășan.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță, cei trei au fost răniți în urma unui accident rutier. Mașina în care se aflau ar fi intrat într-un parapet.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90