New Profesional Consult 930 x 122

decese

TRAGEDII ÎN TREI ORAŞE DIN ARGEŞ

Tragedii în trei oraşe din Argeş. Un bărbat de 94 de ani, din Câmpulung Muscel, a fost găsit decedat în casa proprie. Nu este singurul caz de acest gen petrecut în weekend.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Conform ISU Argeş, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în municipiul Câmpulung, strada Grigore Alexandrescu, la un pacient de 94 de ani, găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

Un alt echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în oraşul Ștefăneşti la un pacient de 53 de ani, găsit decedat. De asemenea, nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

În fine, un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, bulevardul Petrochimiştilor, la un pacient de 56 de ani, găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3