NOR CURIER 930X122

calea bascovului

UPDATE: CARAMBOL ÎN PITEȘTI

UPDATE: Carambol în Pitești. A fost vorba despre 2 evenimente rutiere succesive, în total fiind implicate 4 autoturisme, precizează Poliția Argeș. Conform sursei citate, carambolul s-a produs din cauza nepăstrării distanței între vehicule.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Nu au existat victime, ci doar mașini avariate. „A fost eliberată partea carosabilă, iar conducătorii auto implicați s-au deplasat la sediul Biroului Rutier Pitești pentru protocolarea tamponării”, menționează sursa citată.

Poliția județeană informează că un carambol s-a produs în urmă cu câteva minute pe strada Calea Bascovului din municipiul Pitești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Potrivit primelor informații, nu ar exista victime. Traficul rutier se desfășoară cu dificultate. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3