930×122 CAPRA 5

ied

(VIDEO) IED CĂZUT ÎNTR-UN PUȚ, SALVAT DE POMPIERI

Ied căzut într-un puț, salvat de pompieri. Un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție, un altul cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un voluntar din programul ,,Salvator din pasiune” au acționat astăzi, după ora 12:30, pentru salvarea unui ied care căzuse într-un puț, la o adâncime de aproximativ 15 metri.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un operator economic, în Argeș

Intervenția a avut loc în satul Olteni din comuna argeșeană Drăganu.

Pompierii au observat că „iedul se mișca greoi din cauza temperaturii scăzute a apei, însă era în viață. Au decis să instaleze rapid echipamentul special de intervenție pentru coborârea în puț a unuia dintre colegi, respectiv plutonierul major Valentin Ustruc.

Citiți și: Trafic blocat! Alertă la o scară de bloc: Au intervenit pompierii

Acesta, din cauza spațiului îngust, și-a luat principalele măsuri de protecție, care să-i faciliteze manevrele executate pentru imobilizarea iedului.

A reușit să ajungă în scurt timp la el și să-l ”prindă”. Animalul s-a lăsat în mâinile salvatorului său.

Într-un final, colegul nostru a ajuns cu iedul la suprafață. Echipajul SMURD a constatat că era hipotermic și a acționat încălzindu-l, pentru a-i restabili starea de normalitate”, transmite ISU Argeș. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90