Donaris 930 x 122

adp

PITEȘTIUL PRINDE CULOARE

Piteștiul prinde culoare. Muncitori ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) au lucrat astăzi la vopsirea bordurilor din zona centrală a Piteștiului. În Piaţa ,,Vasile Milea” bordurile au fost reparate şi acoperite cu un nou strat de vopsea.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

De asemenea, se refac marcajele rutiere, iar pe arterele rutiere principale, ca de exemplu bulevardul I.C. Brătianu, în intersecții și sensuri giratorii și în dreptul trecerilor de pietoni bordurile au fost din nou vopsite în alb și roșu.

Orașul se pregătește astfel și pentru apropiata ediție 2018 a Simfoniei Lalelelor, care se va desfășura în weekend-ul 20-22 aprilie, dar și pentru Zilele Municipiului, din luna mai.

Citiți și: Petrecerea continuă! Show de senzație în Lunca Argeșului

Inițiativa de primăvară a municipalităţii nu-i va face, însă, pe piteșteni să uite de gropile, pietrișul și nisipul de pe străzi pe care au fost nevoiți să le suporte la ieșirea din iarnă.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile a început și Marea Peticeală – asfaltarea gropilor (AICI, subiectul pe larg și imagini).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90