Donaris 930 x 122

adp

(VIDEO) PITEȘTIUL PRINDE CULOARE

Piteștiul prinde culoare. Muncitori ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) au lucrat astăzi la vopsirea bordurilor din zona centrală a Piteștiului. În Piaţa ,,Vasile Milea” bordurile au fost reparate şi acoperite cu un nou strat de vopsea.

Citiți și: (VIDEO) OANA PELLEA, REVOLTATĂ DUPĂ PARADA DIN PITEȘTI: ”E SINISTRU. E UN COȘMAR”

De asemenea, se refac marcajele rutiere, iar pe arterele rutiere principale, ca de exemplu bulevardul I.C. Brătianu, în intersecții și sensuri giratorii și în dreptul trecerilor de pietoni bordurile au fost din nou vopsite în alb și roșu.

Citiți și: CNAIR, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU

Orașul se pregătește astfel și pentru apropiata ediție 2018 a Simfoniei Lalelelor, care se va desfășura în weekend-ul 20-22 aprilie, dar și pentru Zilele Municipiului, din luna mai.

Inițiativa de primăvară a municipalităţii nu-i va face, însă, pe piteșteni să uite de gropile, pietrișul și nisipul de pe străzi pe care au fost nevoiți să le suporte la ieșirea din iarnă.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile a început și Marea Peticeală – asfaltarea gropilor (AICI, subiectul pe larg și imagini).

Jupiter 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066