New Profesional Consult 930 x 122

curs

ȘCOALĂ DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Nu ratați unul dintre puținele locuri care mai sunt disponibile la cursul de fotografie organizat în Pitești de Profesional New Consult! Cursul li se adresează tuturor celor care doresc să înceapă o carieră în domeniu, dar și iubitorilor de frumos pasionați de această artă.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

„Învață regulile de bază și experimentează, dezvoltă-ți tehnica, surprinde cadrul perfect, apasă butonul și declanșeaza emoții, înscrie-te la curs! Cursul de fotografie organizat de Profesional New Consult este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, astfel că după absolvire vei obține o diplomă acreditată, cu care vei putea profesa ca fotograf, atât la nivel național, cât și international”, transmite firma organizatoare.

De asemenea, cursul li se adresează celor care vor să îşi îmbunătăţească performanţele fotografice şi să surprindă imaginile perfecte în timpul lor liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţă, dar şi celor care doresc să se inițieze în acest domeniu.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Componenta principală a cursului este cea practică, acesta desfãşurându-se atât în sala de curs, cât şi în natură, în aer liber, fiind abordată atât fotografia de interior, cât şi fotografia de exterior, peisajul, portretul.

Dacă doriţi să cunoaşteţi tainele fotografiei şi să obţineţi o diplomă acreditată, soluţia o reprezintă cursul de fotografie organizat în Piteşti, care vă propune sesiuni teoretice, dar mai ales practice. Cursul este susţinut de un formator cu experienţă în domeniu. Preţul poate fi achitat și în rate.

Pentru detalii despre cursul de fotografie vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia, situat ȋn Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

-telefon: 0740.250.290; 0784.333.777, 0758.490.490;

-e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-web: www.profesionalnewconsult.ro.

Firma va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute şi acreditate:

curs inspector resurse umane

curs contabilitate

curs infirmieră.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90