NOR CURIER 930X122

evidența persoanelor

Pitești: Imagini dezolante cu una dintre cele mai solicitate instituții din judeţ

Imagini dezolante, realizate astăzi, cu una dintre cele mai solicitate instituții din judeţ. Este vorba despre Direcţia Generală pentru Evidenţa Persoanelor Argeş – sediul din Piteşti, situat pe bulevardul Republicii.

Citiți și: Pitești. Anunț important pentru toți oamenii! Se întâmplă de sărbători

Aici vin zilnic mii de persoane, cu diverse probleme de rezolvat, cele mai frecvente fiind programările pentru permis auto, certificate de înmatriculare, dar şi paşapoarte.

În aceste condiţii, un aspect îngrijit conta în a mai „şlefui” un pic imaginea instituţiei care, nu de puţine ori, a fost criticată pentru modul cum îşi desfăşoară activitatea.

Citiți și: EVIDENŢA PERSOANELOR: NOU NĂSCUŢI, PRIMUL BULETIN ŞI „ULTIMUL DRUM”

 

 

Realitatea este, însă, cu totul alta. Faţada clădirii este deteriorată, iar treptele sunt praf. Nu doar că arată rău, dar există şi riscul să te accidentezi dacă nu eşti atent pe unde calci şi cum ocoleşti plăcile care, unele dintre ele, au fost puse pe cant precum cele comemorative.

Se comemorează, astfel, cei aproape 10 ani de când Evidenţa Persoanelor nu a mai fost reabilitată.

Surse din cadrul insituţiei ne-au mărturisit că ultimul om care a ordonat refacerea imobilului a fost Constantin Nicolescu, pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

 

 

Marea calitate a fostului preşedinte CJ era puterea de a se impune: la acel moment, a venit la sediul instituţiei şi a somat muncitorii, precum şi pe coordonatori, să execute lucrarea fără niciun moment de repaus. Mai exact, să lucreze zi şi noapte până când va fi gata.

Acum, nimeni se pare că nu mai e interesat de cum arată sediul Evidenţei Persoanelor. Este adevărat, criza sanitară are prioritate, dar sunt convins că dacă s-ar dori efectuarea unor reparaţii ar fi şi suficiente resurse disponibile. Până la urmă, nu trebuie să construieşti un palat…

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90