Donaris 930 x 122

taxa auto

Mega veste pentru români! Se dau toți banii înapoi

Românii vor primi înapoi banii pe taxa auto, notează Antena 3.

Citiți și: Revine taxa auto!

Miercuri, 29 iunie, a fost adoptată o nouă ordonanță de urgență prin care șoferii care nu au cerut încă restituirea taxei auto, o pot face.

Principala modificare a acesteia se referă la timpul în care șoferii pot depune această cerere de restituire a banilor.

Citiți și: Veste pentru șoferi: Taxa auto revine sub forma unui impozit

Concret, este vorba despre ordonanța de urgență care prevede prelungirea cu 5 ani a termenului până la care contribuabilii pot depune cererile de restituire a sumelor reprezentând taxa specială, taxa de poluare pentru autovehicule şi timbrul de mediu.

Important de precizat este faptul că tot ceea ce trebuie să facă este să depună o solicitare la sediul ANAF, asta după ce instituția va elibera modelul, iar soluționarea cererii trebuie făcută în maximum 45 de zile.

Banii restituiți vor merge direct în conturile proprietarilor autoturismelor.

Noua ordonanță de urgență se referă la restituirea taxei de poluare, la taxa emisiilor poluante dar și la timbrul de mediu.

Foto descriptiv: Ziarul de Iasi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3