930 x122 grota rece

daniel constantin

TAXA AUTO 2017. CE VA FI ÎN LOCUL TIMBRULUI DE MEDIU

Taxa auto 2017. Ce va fi în locul timbrului de mediu. Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a anunţat astăzi că autorităţile vor prezenta în perioada următoare o alternativă la timbrul de mediu. „Va fi un sistem modern, european, pe care l-am gândit astfel încât să fie toată lumea mulţumită şi să ne atingem obiectivele de mediu.”, anunță Constantin.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

„Aşa cum ştiţi, prin Legea celor 102 taxe timbrul de mediu a fost eliminat.

A existat până acum o gândire conform căreia trebuia să încasăm taxa la bugetul AFM-ului (n.r. – Administrația Fondului pentru Mediu). Eu nu vreau să vizez chestiunea asta. Pentru mine este foarte important, ca şi pe zona de deşeuri, să trăim într-un mediu mult mai curat. Vă reamintesc că Bucureşti, Braşov şi Iaşi sunt în momentul de faţă sub procedură de infringement din cauza calităţii aerului.

Citiți și: Șoferii vor fi obligați să-și lase mașinile acasă! Apare o nouă taxă auto

De aceea, eu gândesc împreună cu alte instituţii ale statului, în momentul de faţă, un sistem modern, astfel încât să nu venim cu taxare suplimentară pe cetăţean, dar, în acelaşi timp, să ne asigurăm că avem autoturisme din ce în ce mai puţin poluante care să fie pe străzile noastre, mai ales în zonele în care avem aglomerări urbane. O să prezentăm, probabil săptămâna viitoare, un sistem modern, european, pe care l-am gândit, astfel încât să fie toată lumea mulţumită şi să ne atingem obiectivele de mediu.”, spune Daniel Constantin, ministrul Mediului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3