930 x122 grota rece

taxa auto

VIDEO: Ministrul Mediului, anunţ despre o nouă taxă

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat astăzi că introducerea unei taxe de poluare va fi supusă unei dezbateri. Aceasta va avea loc, estimează ministrul, în luna aprilie a acestui an, după aprobarea bugetului şi a Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Citiți și: Revine taxa auto!

Toate declaraţiile ministrului (VIDEO). Despre taxa de poluare, la minutul 2:00.

 

Citiți și: Mega veste pentru români! Se dau toți banii înapoi

 

„Nu vom lansa nicio dezbatere pubică sau nicio discuţie, nici cu dealerii, despre taxa auto. Putem vorbi despre o taxă de poluare. Putem vorbi despre o formă de taxă care este aplicabilă în majoritatea ţărilor din Uniunea Europeană, o formă prin care poluatorul plăteşte acolo unde există poluare”, a declarat ministrul.

În 2016, autorităţile au renunţat la taxa de poluare, fapt ce a dus la o explozie a importurilor de mașini second-hand vechi din toată Europa, menţionează g4media.ro.

(Foto: descriptiv)

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3