930 x122 grota rece

finante publice arges

ACUM: AGITAȚIE MARE LA FINANȚELE PUBLICE, ÎN PITEȘTI

Acum: Agitație mare la Finanțele Publice, în Pitești. Astăzi, 31 august 2018, este ultima zi în care proprietarii de maşini mai pot depune la unitățile fiscale cereri pentru recuperarea banilor plătiți în anii trecuți în contul taxei auto.

Citiți și: Schimbări cruciale în Codul Rutier: Amenzi uriașe pentru proprietarii de mașini

Este motivul pentru care la această oră e agitație la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeş la ghișeul la care se primesc cererile. Cererile mai pot fi pot depuse până la ora 16.

Vă reamintim că este ultima șansă pentru recuperarea banilor pe cale administrativă. Ulterior zilei de azi, recuperarea mai poate fi posibilă exclusiv în urma unor acțiuni în justiție.

Citiți și: Atenție, șoferi! Această taxă se plătește din nou

În ceea ce privește taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare și taxa pentru emisii poluante, statul restituie banii până cel mai târziu pe 31 decembrie 2018.

În ceea ce privește timbrul de mediu, banii sunt restituiți de stat până pe 31 martie 2019.

La suma înapoiată proprietarului de mașină în contul taxei auto, Fiscul adaugă și dobânda de 0,02% pentru fiecare zi trecută de la achitarea taxei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90