930 x122 grota rece

acciza

Ion Popa: „Băsescu dă dovadă de demagogie”

Senatorul Ion Popa, liderul PNL Argeş, afirmă că Traian Băsescu, preşedintele României, dă dovadă de demagogie când declară că nu își va pune semnătura pe acordul cu FMI şi CE din cauza accizei mărite la benzină şi motorină (7 eurocenţi pe litru de la 1 ianuarie 2014).

Citiți și: Cresc prețurile! Produsul care se scumpește de la 1 aprilie

„Un asemenea discurs evident că ţine la populaţie, dar Băsescu uită să spună că atunci când el a tăiat salariile şi pensiile şi când a mărit TVA efectele au fost mult mai dure decât această mărire de taxă.

Este evident că Traian Băsescu dă dovadă de demagogie şi nimic mai mult. Spune lucruri care neagă evidenţa, este clar că este nepregătit. Şi vin din nou la vorba cum că opusul democraţiei sunt dictatura şi demagogia„, declară Ion Popa.

Citiți și: VESTE PROASTĂ PENTRU TOȚI ȘOFERII

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • map spune:

    Bai, Ion Popa, demagog esti tu… Desi il detest foarte mult pe Basescu, mi se face scarba cand vad ca tu aperi un guvern ce lucreaza impotriva propriilor cetateni. Ba, Ion Popa, acciza aia la benzina va genera o inflatie extrem de mare, costurile vietii cetateanului obisnuit vor creste substantial. Totul se va scumpi, in lant, alimente, medicamente, haine, orice… Reintregirile alea de salarii facute de guvernul psd-pnl vor deveni nimic pe langa costurile noi ale vietii. Mai zici si ca esti liberal – deflatia, iar nu inflatia creeaza stabilitate si atractivitate pentru investitori precum si o impulsionare a consumului si deci a productiei. Vai de liberalismul de doi lei pe care il cunosti tu. Mai pune si tu mana pe o carte, demagog de duzina ce esti…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90