930×122 POSADA 5

permise

ACUM: MĂSURI NOI LA „PERMISE”

Instituția Prefectului Argeș informează că, începând din data de 27 noiembrie 2020, pentru evitarea aglomerării, cetățenii se vor putea prezenta la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor doar în baza unei pogramări on-line, care se poate face accesând site-ul DRPCIV: https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/activities/3 .

Citiți și: Schimbări la Permise. Vin noi examinatori la proba de traseu în Pitești!

Astfel, începând de vineri, 27 noiembrie, nu vor mai fi emise bonuri de ordine. Se va aplica o singură excepție – pentru candidații care se reprogramează pentru susținerea probei practice de obținere a permisului de conducere.

În același timp, parcarea din fața sediului SPCRPCIV Argeș, din Pitești, va fi folosită pentru asigurarea distanțării fizice dintre persoane. Măsura a fost luată cu sprijinul Primăriei Pitești. Șoferii sunt rugați să folosească parcarea supraetajată, din imediata apropiere, de lângă sediul OCPI Argeș. Echipaje de jandarmi și de Poliție vor asigura ordinea și respectarea măsurilor de protecție sanitară. Facem apel la cetățeni să evite aglomerația, să păstreze distanța fizică față de cei din jur și să se prezinte la sediul SPCRPCIV Argeș la ora la care au fost programați.

Citiți și: VIDEO: BULUC, IAR, LA „PERMISE”. ORDINEA, RESTAURATĂ CU JANDARMI

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570×90 MAIA