930X122 MAIA

IJJ Argeș

Argeș: Sute de jandarmi și polițiști vor monitoriza bisericile în Noaptea de Înviere

Argeș: Sute de jandarmi și polițiști vor monitoriza bisericile în Noaptea de Înviere

Citiți și: Jandarm argeșean, medaliat la Campionatul mondial de Hand to Hand Fighting

Pe timpul manifestărilor religioase ce vor avea loc pe raza județului Argeș cu ocazia Sărbătorilor Pascale, jandarmii argeșeni alături de polițiști, pompieri și polițiști locali vor asigura ordinea publică în zona de competență.

Peste 200 de jandarmi vor acționa în perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., pentru asigurarea măsurilor specifice la lăcașele de cult de pe raza județului Argeș acţionând pentru liniștea, ordinea şi siguranţa publică, precum și pentru informarea şi îndrumarea cetăţenilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-Cov-2.

Citiți și: Jandarmii recrutează! Sute de locuri scoase la concurs

De asemenea, în această perioadă jandarmii vor acționa atât în regim mixt, cât și independent în zonele în care se pot crea aglomerări de persoane (piețe, târguri, lăcașe de cult, etc.).

Reamintim că, în perioada 1 – 2 mai 2021, în intervalul orar 20.00-05.00, este permisă circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase în toate localitățile.

Pentru asigurarea liniștii și siguranței, precum și pentru evitarea unor situații conflictuale ce ar putea tulbura ordinea publică, în special în apropierea lăcașurilor de cult, recomandăm tuturor să adopte un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți, să evite implicarea în conflicte de orice natură și să respecte măsurile sanitare impuse pentru această perioadă.”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Sursă foto: impactpress.ro

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90