Donaris 930 x 122

noul an școlar

5 UNITĂŢI DE ÎNVĂŢĂMÂNT DIN ARGEŞ ÎNCEP NOUL AN ŞCOLAR EXCLUSIV ONLINE

După cum v-am informat, în urma datelor epidemiologice analizate de către DSP Argeş şi centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, au fost stabilite, în principiu, scenariile aplicate odată cu începerea noului an şcolar (detalii, AICI).

Citiți și: Se redeschid creșele!

Cinci unităţi de învăţământ din Argeş vor începe cursurile exclusiv online. Este vorba despre Colegiul Tehnic Câmpulung (clasele X A SERAL, XI A SERAL, XII A B SERAL, I POSTLICEAL, II POSTLICEAL), GPP Castelul Fermecat din Piteşti, Liceul Tehnologic Auto Câmpulung (anumite clase), Liceul Tehnologic Vedea şi Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfântul Nicolae” din Câmpulung.

Predarea se va face prin intermediul aplicaţiilor de teleconferinţă sau transmisie flux video în timp real.

Citiți și: Cum începe noul an şcolar. A fost publicat Ordinul de ministru

În cazul Grădiniţei Castelul Fermecat din Piteşti, explicaţia este următoarea: „la nivelul unitatii noastre se implementeaza un proiect POCU si anume Imbunatatirea calitatii infrastructurii educationale din Municipiul Pitesti in vederea asigurarii accesului sporit la educatie timpurie.Amplasamentul lucrarii s-a predat in data de 17 iulie 2020. Avand in vedere amploarea lucrarilor(refacere instalatii termice si electrice,anvelopare imobil,hidroizolatie cladire,reparatii subsol) care sunt in curs de derulare si nu pot fi finalizate pana la data de 14.09.2020, in consiliul de administratie intrunit in data de 08.09.2020 s-a propus si aprobat amanarea deschiderii unitatii pana la o data ulterioara finalizarii lucrarilor.Incepand cu data de 14.09.2020 activitatea intructiv-educativa din unitate se va desfasura conform scenariului 3,cursurile realizandu-se online.Mentionam ca a fost analizata propunerea de deschidere partiala a unitatii, dar nu se puteau aigura si respecta circuitele functionale in conformitate cu normele igienico-sanitare prevazute de legislatia specifica”, se menţionează în raportul IŞJ Argeş.

La Liceul Tehnologic Auto din Câmpulung, pentru clasele de seral IX-XII și „A Doua Șansă” s-a convenit că există „risc epidemiologic crescut din cauza locului de muncă; lipsa infrastructurii pentru schimbul II; lipsa personalului nedidactic”.

RAPORTUL COMPLET, AICI

(Foto: descriptiv)

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90