New Profesional Consult 930 x 122

noul an școlar

Verificări la şcolile din Argeş. Se ia în calcul desfăşurarea orelor de curs în online

Colegiul Prefectural al județului Argeș s-a reunit în ședință ordinară vineri, 27.08.2021, sub conducerea prefectului Emilia Mateescu. Pe ordinea de zi a fost supusă dezbaterii şi activitatea desfășurată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş. Având în vedere că pe 13 septembrie începe anul școlar 2021-2022, s-a prezentat situația învățământului argeșean la început de an școlar.

Citiți și: Se redeschid creșele!

„S-a precizat că, la nivelul județului Argeș, unitățile școlare sunt pregătite pentru începerea noului an școlar, iar începând cu data de 01.09.2021 se vor face inspecții în teritoriu pentru a se verifica în fapt situația unităților școlare.

Totodată, a fost supusă discuțiilor și ipoteza scenariului în care unitățile școlare vor fi nevoite să desfășoare învățământul online.

Citiți și: Cum începe noul an şcolar. A fost publicat Ordinul de ministru

Referitor la acest aspect, inspectorul general școlar a informat că din cauză că, în județul Argeș sunt unități școlare care nu au suficiente tablete ar putea interveni dificultăți de desfășurare a orelor în format online.

De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean Argeș a comunicat că pentru a veni în sprijinul unităților școlare va accesa fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență ce vor viza dotarea școlilor și formarea competențelor digitale ale personalului didactic”, a transmis Prefectura Argeş.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90