New Profesional Consult 930 x 122

noul an școlar

PREZENŢA ELEVILOR LA ŞCOALĂ AR PUTEA FI AMÂNATĂ PENTRU OCTOMBRIE

Potrivit ministrului Orban, citat de mediafax.ro, mai mulţi medici solicită un scenariu conform căruia în intervalul 14 – 30 septembrie (adică primele două săptămâni din noul an şcolar) predarea să se desfăşoare exclusiv online, urmând ca elevii să vină fizic la şcoală de la 1 octombrie

Citiți și: Se redeschid creșele!

Au fost discuții pe această temă (ca școlile să înceapă fizic de la 1 octombrie, iar în intervalul 14-30 septembrie cursurile să fie online – n.r.). Există puncte de vedere exprimate de specialiști, în special medici, care spun că atât profesorii, cât și copiii, într-un procent foarte mare, revin din concedii, că o mare parte dintre cei infectați au spus că vin din concediu […]. Deocamdată lucrurile sunt așa cum le-am anunțat. Decizia de deschidere a școlii va fi luată în plan local”, a declarat Ludovic Orban.

(Foto: descriptiv / Sursa: mediafax.ro)

Citiți și: Cum începe noul an şcolar. A fost publicat Ordinul de ministru

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3