930×122 CAPRA 5

noul an școlar

PĂRINŢII NU MAI AU VOIE ÎN ŞCOLI ŞI GRĂDINIŢE. PRIMELE ANUNŢURI LA PITEŞTI

După cum v-am informat, ieri a avut loc un „maraton” al Ministerelor în ceea ce priveşte transmiterea măsurilor care se vor lua în şcoli şi grădiniţe la început de an şcolar (detalii, AICI). Printre aceste măsuri, este important de cunoscut faptul că părinţii nu mai au voie să intre în corpul unităţilor de învăţământ.

Citiți și: Se redeschid creșele!

Elevii vor fi preluaţi de la intrare de personal autorizat care se va ocupa inclusiv de cei mici, aflaţi la grădiniţe.

Mai multe cadre didactice din Piteşti au anunţat deja telefonic sau prin intermediul aplicaţiei Whatsapp cum se vor organiza. În funcţie de orele la care declară părinţii că îşi vor aduce / lua copiii, se va realiza un grafic pentru evitarea aglomerărilor.

Citiți și: Cum începe noul an şcolar. A fost publicat Ordinul de ministru

„Pentru a se evita aglomeraţia la intrarea în instituţie, se va face o programare a grupelor/claselor, ţinând cont şi de programul părinţilor (în special la grădiniţe). În acest sens, am început un sondaj în rândul părinţilor în vederea stabilirii procedurii de acces”, a precizat pentru epitesti.ro conducerea unei unităţi de învăţământ din Piteşti.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90