Donaris 930 x 122

noul an școlar

PĂRINŢII NU MAI AU VOIE ÎN ŞCOLI ŞI GRĂDINIŢE. PRIMELE ANUNŢURI LA PITEŞTI

După cum v-am informat, ieri a avut loc un „maraton” al Ministerelor în ceea ce priveşte transmiterea măsurilor care se vor lua în şcoli şi grădiniţe la început de an şcolar (detalii, AICI). Printre aceste măsuri, este important de cunoscut faptul că părinţii nu mai au voie să intre în corpul unităţilor de învăţământ.

Citiți și: De luni, aproximativ 3 milioane de elevi revin pe băncile școlii

Elevii vor fi preluaţi de la intrare de personal autorizat care se va ocupa inclusiv de cei mici, aflaţi la grădiniţe.

Mai multe cadre didactice din Piteşti au anunţat deja telefonic sau prin intermediul aplicaţiei Whatsapp cum se vor organiza. În funcţie de orele la care declară părinţii că îşi vor aduce / lua copiii, se va realiza un grafic pentru evitarea aglomerărilor.

Citiți și: Verificări la şcolile din Argeş. Se ia în calcul desfăşurarea orelor de curs în online

„Pentru a se evita aglomeraţia la intrarea în instituţie, se va face o programare a grupelor/claselor, ţinând cont şi de programul părinţilor (în special la grădiniţe). În acest sens, am început un sondaj în rândul părinţilor în vederea stabilirii procedurii de acces”, a precizat pentru epitesti.ro conducerea unei unităţi de învăţământ din Piteşti.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441