930×122 CAPRA 5

Caporal Pătru

ALO, PRIMĂRIA? SE SURPĂ O STRADĂ DIN PITEȘTI!

Un cititor al publicației noastre ne-a sesizat că strada Caporal Pătru, aflată aproape de zona centrală a Piteștiului, prezintă un grad ridicat de risc de accidente din cauza alunecărilor de teren. Cititorul solicită autorităţilor să ia măsuri cât mai urgent.

Citiți și: Apare o nouă stradă în Pitești!

„Vă rog să analizaţi posibilitatea reparării străzii Caporal Pătru, deoarece în scurt timp această stradă nu mai poate fi circulată şi pot avea loc accidente grave! Vă rog să vizualizaţi pozele din ataşament şi să luaţi o hotărâre cât de urgent posibil! Alunecarea de teren s-a agravat şi în urma schimbării conductei de apă strada s-a stricat şi mai mult.

Nu cred că este posibil ca într-o zonă centrală din Piteşti să avem o stradă neasfaltată, cu atât mai mult să fie într-o stare deplorabilă şi să stai cu inima strânsă că în orice moment când treci pe stradă poate fi o alunecare de teren!”, ne scrie cititorul nostru.

Citiți și: Incredibil! În miez de noapte, un piteștean își vărsa apa murdară din curte, direct în stradă

„Ştim cum stau lucrurile. Vom interveni şi vom repara strada, acolo unde este domeniul public. Este şi o zonă privată afectată, dar acolo nu putem investi fonduri din bugetul local, este interzis de lege.”, ne-a declarat Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3