EcoMoto 930×122

consiliu

ASTĂZI, ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ DE CONSILIU JUDEŢEAN

Astăzi, de la ora 16, este programată să aibă loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Argeş, prima din luna decembrie. Singurul punct de pe ordinea de zi este legat de împuternicirea preşedintelui Florin Tecău pentru semnarea la notar a contractelor de vânzare-cumpărare a spaţiilor cu destinaţie medicală şi aprobarea clauzelor speciale ale acestuia.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

Astfel, în caz de neachitare la termen a ratelor datorate, cumpărătorul va plăti majorări de întârziere de 0, 1% pentru fiecare zi de întârziere, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent şi până la data stingerii sumei datorate, inclusiv. De asemenea, în cazul în care cumpărătorul nu plăteşte la scadenţă 4 rate lunare consecutive sau nu respectă clauzele contractuale, contractul de vânzare-cumpărare se consideră rezolvit de drept fără a mai fi necesară punerea în întârziere şi fără vreo altă formalitate, iar bunul ce face obiectul prezentului contract se consideră reintegrat de drept în proprietatea vânzătorului.

Toate cheltuielile ocazionate de urmărirea debitorului şi executarea acestuia în caz de neplată la scadenţă a ratelor vor fi suportate de cumpărător. Până la achitarea integrală a restului de preţ se instituie ipotecă asupra spaţiului ce face obiectul vânzării.

Citiți și: Statul pregătește concedieri, reduceri de cheltuieli: se strânge cureaua!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90