930×122 CAPRA 5

canal

Bani pentru reabilitarea unui canal urât mirositor

Primăria Pitești alocă noi fonduri pentru a finaliza o lucrare începută de mai mulți ani și care vizează casetarea (acoperirea) unui canal din care răzbătea deseori un miros neplăcut.

Citiți și: Accident lângă Pitești. A căzut cu mașina în canal

Este vorba despre reabilitarea canalului colector din zona străzilor Bucovina și Dimitrie Boteanu. Până acum au mai fost făcute două intervenții, deci acum vorbim despre etapa a III-a a investiției.

Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la suma de 1.401.791 de lei, inclusiv TVA. Banii provin din bugetul local.

Citiți și: Pitești: Gentea – Venit, văzut, rezolvat!

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Nita Iulian spune:

    Doamne ajuta, sa speram ca se si concretizeaza. M-am saturat de sesizari facute in fiecare an fara niciun rezultat. Asa au promis si anul trecut ca au alocat buget pentru acest canal dar nu sa intamplat nimic. Pe langa mirosul pe care-l degaja acest canal se afla in continua degradare, la fiecare ploaie mai puternica dispar placi intregi de beton din malurile acestuia.

  • Laurentiu spune:

    Buna ziua !
    Nu este prevazut nici cu parapeti de protectie. Daca ploua si aluneci din greseala, ajungi in canalizarea orasului. Este un pericol public….. si focar de infectie. Mai ales in aceste vremuri de pandemie si gandind ca va veni si caldura….te ingrozesti.
    Poate ca este un moment bun pentru ca Primaria Municipiului Pitesti impreuna cu SC Apa Canal, cu Garda de Mediu, cu DSP Arges, etc, sa ia masuri impotriva utilizatorilor de canalizare care deverseaza ape murdare pe canalizarea de apa pluviala……..si care, in cele din urma ajung in acest canal descoperit.
    Doamne ajuta sa se faca ceva bun si pentru aceasta zona !

  • Daniel spune:

    Buna ziua!!
    Este o decizie foarte buna luată de primăria pitesti !!!
    Pentru noi care locuim in aceasta zona,chiar lângă acest canal este dezastruos ,mirosul ,mizeria este chiar un focar de infecție!!
    Mulțumim pentru decizia luată și acum sa speram ca se și concretizează!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90