SMART KIDS 930X122

canal

Pitești: Gentea – Venit, văzut, rezolvat!

Gentea: Venit, văzut, rezolvat!

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Update, 28.06.2022

Primarul Cristian Gentea a trimis o echipă a ADP pe strada Țepeș Vodă pentru a rezolva problema unui canal prăbușit care putea reprezenta un pericol pentru șoferi și nu numai și despre care ePitești.ro a prezentat situația pe larg.

Citiți și: Pitești. Martor: „Un capac de canal a explodat pur și simplu!”

Problema a fost rezolvată, mai rămâne doar ca zona să fie asfaltată după ce căminul nou fixat se va consolida. Primarul asigurându-ne că situația va reveni la normal!

Știrea inițială. 27.06.2022

Pitești: Canal prăbușit pe strada Țepeș Vodă!

De câteva zile, pe strada Țeleș Vodă din Pitești s-a produs o prăbușire a carosabilului în zona unui grilaj de scurgere (canalizare).

S-a format, astfel, o gaură care crește tot mai mare, mai ales că multe mașini trec peste grilaj fără ca șoferii să își dea seama de pericol.

Prăbușirea s-a produs aproape de intersecția cu strada Mihai Viteazul, peste drum de Protoieria Pitești, pe sensul de coborâre spre izvorul de la blocuri (spre Ștrand).

Locatarii din zonă spun că o intervenție rapidă a autorităților ar elimina pericolul care crește de la o zi la alta, pe măsură ce și gaura din asfalt se mărește.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • dorel spune:

    beeeeton!
    sa-si faca si statuie acu’, ca merita!
    s-a rezolvat circulatie in oras, se circula ca-n basme!

  • Minel spune:

    Să dărâme și toate construcțiile nelegale avizate de haita de la Urbanism. Aici nu are nevoie de fotografii, trebuie să se uite și în stânga și în dreapta, îi sar în ochi.

  • Grigore alecu spune:

    Il asteptam si pe strada Unirii bloc 2 sa rezolve constructiile si parcarile nelegale construite in zona.

  • Grigore alecu spune:

    De ce nu verificati la fata locului???

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90