EcoMoto 930×122

pandelica

CRISTIAN SOARE E SIGUR: „101% NOUL PREFECT VA FI BOGDAN PANDELICĂ!”

Prefectul Cristian Soare a spus astăzi, în săptămânala conferință de presă a instituției pe care (încă) o conduce, că va fi schimbat din funcţie cel mai probabil miercuri, 12 martie, după şedinţa noului Guvern. Soare a confirmat că Bogdan Pandelică va fi noul prefect.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

Cristian Soare a fost susţinut pentru această funcţie de PNL, partid în care va reveni. De asemenea, el se va întoarce pe postul de şef al Serviciului Securitate în Muncă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş. În ceea ce priveşte numele viitorului prefect, Soare are o certitudine. „Din câte ştiu, 101% prefect va fi Bogdan Pandelică, fost consilier local al PSD. Îl ştiu ca un om serios, va face faţă cu brio postului, îi urez succes! Sper să continue şi unele dintre proiectele pe care le-am început eu”, a declarat Soare.

Fost consilier municipal în Pitești (timp de câteva mandate), acum vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Bogdan Marcel Pandelică (foto) are 46 de ani și este membru PSD din anul 1995. În alegerile din 2008 Pandelică a fost puternic susținut de primarul Tudor Pendiuc pentru a ajunge deputat de Pitești. A ratat mandatul la mustață în fața lui Cristian Boureanu, de la PDL. De altfel, Pandelică este un om de încredere al lui Pendiuc, cel care de curând a preluat interimar funcția de președinte al PSD Argeș, în locul lui Constantin Nicolescu.

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90