EcoMoto 930×122

chirii

DECIZIE IMPORTANTĂ PENTRU COMERCIANŢII CU SPAŢII PE DOMENIUL PUBLIC DIN PITEŞTI

Mâine, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Piteşti, va fi luată o decizie cu privire la construcţiile provizorii de pe domeniul public din muncipiu. Potrivit referatului întocmit de primarul Ionică, vor fi prelungite contractele de închiriere, în majoritatea cazurilor fiind vorba despre spaţii autorizate pentru desfăşurarea activităţilor comerciale.

Citiți și: Schimbare importantă pe piața chiriilor

În total, sunt 35 de astfel de construcţii, aparţinând unor firme având ca obiect activităţi precum vânzarea de produse de panificaţie, piese auto, telefoane mobile sau spaţii destinate staţiilor de taxi.

„Modificarea contractelor de închiriere se face prin act adiţional semnat în numele şi pentru locator de către Primarul Municipiului Piteşti, care se împuterniceşte în acest sens.”, este specificat în referatul de aprobare.

Citiți și: Reguli noi la închirierea locuințelor. Cresc amenzile și scad facilitățile!

Contractele de închiriere se vor prelungi până la data de 31.07.2023. Valoarea chiriei este calculată la metru pătrat, fiind cuprinsă între 7 şi 12 euro/mp/lună.

(Foto: descriptiv)

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3