New Profesional Consult 930 x 122

CasaCasatoriilor05

1.000.000 de euro pentru Casa Căsătoriilor

Municipalitatea Piteşti vrea să cumpere Casa Căsătoriilor, motiv pentru care a iniţiat un proiect de hotărâre care va fi înaintat Consiliului Local spre dezbatere. În prezent, Primăria Piteşti plăteşte o chirie de 2.000 de euro pe lună pentru a putea folosi spaţiile de la Casa Căsătoriilor în vederea desfăşurării activităţilor de stare civilă.

Proiectul vizează mai întâi desemnarea unei comisii de negociere cu proprietarii Casei Căsătoriilor (clădire retrocedată în urma unui proces). Din comisie vor face parte 2 consilieri locali şi 3 specialişti din cadrul aparatului propriu al primarului.

Suma de 2.000 de euro pe lună trebuie virată în contul unor proprietari din Bucureşti până la finalul anului în curs, după care se va trece la renegocierea contractului. Imobilul a fost evaluat de proprietari la peste 1 milion de euro, dar autorităţile ar dori să plătească mai puţin pentru el.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3