New Profesional Consult 930 x 122

banci

IONICĂ, PRIMA REACȚIE DUPĂ SONDAJUL EPITEȘTI PE GRIVIȚEI

Ionică, prima reacție după sondajul ePitești pe Griviței. După cum v-am informat, ieri am discutat cu mai mulți piteșteni, care și-au exprimat dorința ca pe strada Griviței (pietonală) din zona centrală a municipiului să fie montate mai multe bănci (imagini și detalii, AICI).

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Am luat legătura și cu primarul Cornel Ionică, pentru a afla dacă municipalitatea intenționează să respecte dorința cetățenilor.

”Este în atenția noastră. Anul trecut, și cu observațiile dumneavoastră, și ale altora, am demontat toate amplasamentele comerciale și am amplasat bănci (n.r. – amănunte, AICI). Ce-o mai merge să mai punem, om mai pune! Vom vedea ce avem de făcut. Luăm în calcul să mai amplasăm, dar nu pot să spun acum, o să vedem ce se pretează.

Citiți și: Oameni panicați acum în Centru, pe strada Griviței

Momentan lucrăm la parcarea de la Fortuna (n.r. – imagini, AICI), nu s-a făcut nimic acolo de 50 de ani, suntem cu toate utilajele acolo, avem concursul maxim al locatarilor și vom vedea ce mai trebuie să facem.”, ne declară primarul Cornel Ionică.

Sperăm ca municipalitatea să ducă la bun sfârșit proiectul de pe Griviței.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3