930×122 CAPRA 5

curatenie

MAŞINILE PRIMĂRIEI MĂTURĂ ŞI „RĂCORESC” PITEŞTIUL

Acțiunea de spălare a străzilor și de curățare a spațiilor publice, atât cu măturătoare mecanice și autostropitoare, cât și prin măturare manuală, este în desfășurare.

Citiți și: Mizeria care trona lângă fosta Școală 19 din Găvana, strânsă. Făptașul, prins

„Utilajele de spălare au intervenit în cursul ultimelor două zile pe străzile: Negru Vodă, Nicolae Bălcescu, 1 Decembrie, Carol Davila, Gârlei, Schitului, Libertății, Smeurei, Nicolae Dobrin, Exercițiu, Armand Călinescu, Frații Golești, Republicii, Lânăriei, Târgul din Vale, Craiovei, Exercițiu, Războieni, Nicolae Dobrin, Tudor Vladimirescu, Centru, Tache Ionescu, Eremia Grigorescu, Expo-Parc, Eminescu, Crinului, Sf. Vineri, Râurilor, Bibescu Vodă, Mărășești, Teilor, Cartier Dacia și străzile adiacente acestora, precum și în zona Târgului Săptămânal. Acest demers va continua pe toate străzile și în toate cartierele municipiului, fiind o activitate permanentă a angajaților Salpitflor Green S.A.”, anunţă Primăria Piteşti.

 

Citiți și: S-a făcut curăţenie în pădurea Trivale

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3