NOR CURIER 930X122

baruri

MĂSURĂ RADICALĂ PENTRU BARURILE ȘI CLUBURILE DIN PITEȘTI

Pe ordinea de zi a ședinței în plen din această lună a Consiliului Local figurează și un proiect de hotărâre inițiat de primar pentru aprobarea unui regulament general pentru restaurantele, barurile și cluburile din Pitești.

Citiți și: Ce face marele talent, fostul fotbalist „Dodel”, în Pitești

Regulamentul face referire și la orarul de funcționare.

Potrivit documentului, localurile de acest fel din Pitești pot funcţiona, de regulă, doar până la ora 22, dar îşi pot stabili program şi după această oră dacă nu deranjează ordinea şi liniştea publică. Dacă, însă, localul se află la parterul unui bloc, este obligatorie obținerea acordului scris din partea asociaţiei de proprietari şi a vecinilor pentru a funcţiona și după ora 22.

Citiți și: Pitești. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Poliția în baruri și restaurante

În ceea ce privește localurile de tip terasă sau discotecă, regulamentul stabilește ca funcționarea lor și după ora 22 să fie posibilă numai și numai cu acordul scris al tuturor vecinilor.

În cazul în care nu vor fi respectate aceste prevederi, autoritățile locale vor putea decide suspendarea activităţii agentului economic găsit în culpă, se arată în proiectul de regulament.

Odată aprobat prin vot în Consiliul Local, regulamentul ar urma să fie aplicat începând de la data de 1 martie 2018.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90