Posada 930 x 122

baruri

MĂSURĂ RADICALĂ PENTRU BARURILE ȘI CLUBURILE DIN PITEȘTI

Pe ordinea de zi a ședinței în plen din această lună a Consiliului Local figurează și un proiect de hotărâre inițiat de primar pentru aprobarea unui regulament general pentru restaurantele, barurile și cluburile din Pitești.

Citiți și: INTERZISE ÎN ȘCOLI ȘI LICEE. DECIZIE RADICALĂ

Regulamentul face referire și la orarul de funcționare.

Potrivit documentului, localurile de acest fel din Pitești pot funcţiona, de regulă, doar până la ora 22, dar îşi pot stabili program şi după această oră dacă nu deranjează ordinea şi liniştea publică. Dacă, însă, localul se află la parterul unui bloc, este obligatorie obținerea acordului scris din partea asociaţiei de proprietari şi a vecinilor pentru a funcţiona și după ora 22.

Citiți și: AFACERI ÎN PERICOL. ACESTE CLUBURI VOR FI ÎNCHISE

În ceea ce privește localurile de tip terasă sau discotecă, regulamentul stabilește ca funcționarea lor și după ora 22 să fie posibilă numai și numai cu acordul scris al tuturor vecinilor.

În cazul în care nu vor fi respectate aceste prevederi, autoritățile locale vor putea decide suspendarea activităţii agentului economic găsit în culpă, se arată în proiectul de regulament.

Odată aprobat prin vot în Consiliul Local, regulamentul ar urma să fie aplicat începând de la data de 1 martie 2018.

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066